About Me

Hi! Ik ben Veronique Soraya,

Ik ben een 25 jarige Verpleegkundige en fotografe wonend in Rotterdam.

Fotograferen is al jaren mijn hobby en passie, ik ben begonnen met het fotograferen van gebouwen en natuur. Een aantal jaar geleden werd ik tante, waar ik super trots op was en natuurlijk veel foto’s van maakte. Ik merkte al gauw dat ik dat erg leuk vond, en meer in wilde verdiepen.

Mensen en dieren fotograferen spreekt me toch het meest aan, vooral het creëren van een dromerige sfeer in een foto. Ieder mens is bijzonder en daarnaast vind ik het belangrijk jou zo natuurlijk mogelijk vast te leggen met mijn camera. Of je nu een fotoshoot alleen wil, met een vriendin of met het gezin, het kan allemaal! Bij ‘Gallery’ kun je de verschillende thema’s bekijken die ik fotografeer. Zit de thema er niet tussen wat je wel graag wilt? neem dan contact op. Een nieuwe uitdaging ga ik dan ook zeker niet uit de weg!

Ik hecht veel waarde aan een plezierige samenwerking tijdens een shoot, maar ook aan kwaliteit en betrouwbaarheid. In goed overleg is heel veel mogelijk en samen komen we tot het beste resultaat.

Voor het openbaar zetten van de foto’s op social media (Website, Instagram, Facebook) vraag ik hiervoor eerst uw toestemming.

Voor vragen, meer informatie en een prijsopgaaf kunt u mij altijd vrijblijvend contacten. (via whatsapp, e-mail of het contact formulier)

Hopelijk tot snel!

E-mail: vvdh.fotografie@gmail.com, Tel: 06-86225891