ID, $key, true); $thumb_url = wp_get_attachment_image_src($thumb_url,'fotografie-slider'); $thumb_url = $thumb_url[0]; $keybg="bgcolor"; $bgcolor = get_post_meta($post->ID, $keybg, true); if($thumb_url){ ?>

About Me

About Me

Hi! Ik ben Veronique Soraya

Ik ben een 29 jarige Verpleegkundige en fotografe wonend in Rotterdam.

Wat als een hobby is begonnen mag ik nu na jarenlang ervaring zeggen dat ik een beroepsmatig fotografe ben.

Een dromerige sfeer creëren in foto’s is wat ik het liefst doet, zowel van mensen als van dieren.

Ieder mens is bijzonder en daarnaast vind ik het belangrijk jou zo natuurlijk mogelijk vast te leggen met mijn camera. Bij ‘Gallery’ kun je de verschillende thema’s bekijken die ik fotografeer. Zit het thema er niet tussen wat je wel graag wilt? neem dan contact op. Een nieuwe uitdaging ga ik dan ook zeker niet uit de weg!

Veronique Soraya Photography is graag gastvrij en daarom beloof ik dat ik niet alleen mooie beelden lever, maar ook zorg voor een gezellige tijd tijdens de fotoshoot. Ook sta ik open voor eigen wensen en ideeën.

Ik bied de fotoshoots aan op locatie, denk hierbij aan bij u thuis, een natuurgebied, op het strand of een leuk stadje. Als je vragen hebt, specifieke wensen wilt bespreken of benieuwd bent naar de prijsopgave, neem dan gerust vrijblijvend contact op middels het contactformulier, E-mail of via Whatsapp.

E-mail: vvdh.fotografie@gmail.com, Tel: 06-86225891

Hopelijk tot snel!