CURSUSSEN

Altijd al willen leren hoe je prachtige portretfoto’s kunt maken?

Herken jij dit ook?

Moeite met het maken van portret foto’s of de nabewerking?

Z

Je weet niet welke poses je kan gebruiken

Z

Hoe krijg je de ogen toch zo mooi sprekend?

Z

Ik weet niet welke camera instellingen ik moet gebruiken

Z

Ik ben maar niet tevreden met mijn nabewerking

Z

Hoe zorg je nou voor een keuzegalerij met voldoende variatie van portret foto’s?

DAN IS HET TIJD OM

actie te nemen

In deze cursus van Veronique Soraya Photography leer je alles rondom portretfotografie. De cursus wordt in 3 verschillende vormen gegeven, zodat jij kan kiezen welke cursus het beste bij jou past.

WAT IS DE INVESTERING?

Ik bied 3 verschillende vormen van een portret cursus aan, wat past het beste bij jou?

 

CURSUS PORTRETFOTOGRAFIE

€425,-

Tijdens deze praktijk cursus die je samen met 3 andere cursisten volgt in een daglicht studio, leer je de instellingen en technieken die er nodig zijn voor een sprekende portret foto. Je leert verschillende poses die je kan uitoefenen op 2 modellen en 2 verschillende achtergrond kleuren met daglicht en een continu daglicht lamp. Vervolgens laat ik mijn bewerking zien op één foto volledig in Photoshop met een preset en brushes. Na deze cursus ga je naar huis met een volle geheugenkaart met mooie foto’s, en kan je thuis aan de slag met het toepassen van de nabewerking.

ONLINE CURSUS NABEWERKING

€250,-

In deze online cursus laat ik 1 op 1 live, via Zoom of Facetime van a tot z mijn nabewerking zien op een portret foto met een preset en brushes. Tijdens de cursus kan je vragen stellen en maak ik een schermopname zodat je altijd terug kan kijken hoe ik de nabewerking hebt toegepast. Je leert in Photoshop al mijn ins en outs zodat je foto’s kunt nabewerken als een pro. Ik leer je met lagen werken, het gebruik van maskers, retoucheren van de huid en hoe je gebruik maak van een preset en brushes

CURSUS AAN HUIS OF IN JOUW STUDIO

€450,-

Tijdens deze cursus kom ik in jouw eigen studio! Hierbij kan ik tips geven voor de beste opstelling hoe je vervolgens de mooiste portret foto’s kan maken. Bij het volgen van deze cursus is het uiteraard belangrijk dat je al in bezit ben van de volgende benodigdheden voor het maken van een portret foto (denk aan; camera, objectief, achtergrond, daglicht (denk hierbij aan ramen! Erg belangrijk voor een mooie reflectie in de ogen en eventueel een lamp met dag/continulicht). Hierbij leer je alles net als uitgelegd bij de bovenstaande cursussen.

Dit krijg je bij elke cursus

DIT ZIT ERBIJ

Een schriftje en pen om notities te maken tijdens de sessie nabewerking in Photoshop.

DIT ZIT ERBIJ

Een informatie boekje alles omtrent portret fotografie by Veronique Soraya photography

DIT ZIT ERBIJ

Tijdens de cursus portretfotografie wordt er gezorgd voor lunch en drinken.

DIT ZIT ERBIJ

Volledige nabewerking in Photoshop van A tot Z!

VRAAG EEN CURSUS AAN

Cursus

In welk programma bewerk je de foto’s?

Ik bewerk mijn foto’s volledig in Camera Raw en Photoshop.

Heb je kennis nodig van Photoshop om de cursus te kunnen volgen?

Enige kennis is vereist, maar begrijp je niks van Photoshop, dan kan je ook zeker de cursus volgen. Ik geef uitleg hoe je in lagen en met maskers werkt, hoe je gebruik maakt van brushes en hoe ik volledig tot mijn eindresultaat kom

Ga je samen foto’s bewerken?

Nee, tijdens de cursus laat ik zien hoe ik de nabewerking van a tot z toepast. Daar ik gebruik maak van een preset en brushes, is het niet mogelijk om tijdens de cursus tegelijkertijd te gaan bewerken. 

Zijn de presets en brushes inbegrepen?

Nee, een preset dien je zelf aan te schaffen of misschien heb je die al. Een preset is de basisbewerking van je foto. Een preset kies je naar je eigen stijl.

De brushes zijn handelingen die ik gebruik om mijn gehele foto te bewerken en om tot het eindresultaat te komen. De brushes kan je aanschaffen voor ongeveer €30,-

Als de cursus klaar is, kan ik daarna nog vragen stellen als ik ergens niet uit kom tijdens het bewerken of fotograferen?

Zeker! Mij kan je altijd een bericht sturen als je vragen hebt en ik zal daar dan z.s.m. op reageren.

Ik vind het dan ook zeker altijd leuk om feedback te geven op een foto die je volledig bewerkt hebt!

Is de schermopname maar tijdelijk beschikbaar?

Tijdens de edit sessie maak ik een schermopname. Dit doe ik omdat het tijdens de cursus veel informatie is in een korte tijd. Thuis kan je dan ten alle tijden de schermopname terug bekijken als je even niet meer weet hoe het ook al weer in elkaar zat. De schermopname is 1 jaar beschikbaar via een link die alleen jij kan bekijken, andere hebben hier geen toegang tot.