portret

FOTOGRAFIE

PORTRETFOTO’S

VOOR DE MOOIE, PURE, WARME EN (SEMI) GEPOSEERDE PORTRETFOTO’S

Gespecialiseerd in kinderportretten, waar ik ook het meest blij van word! Ik bedoel.. Die mooie serieuze, maar ook lachende foto’s.. Wie wordt daar niet blij van? Deze portretten zijn dan ook prachtig om te laten afdrukken en te gebruiken als eyecatcher in jouw huis!

Mijn portretfoto’s zijn voorzien van allerlei kleine details. Denk hierbij aan moedervlekjes en de prachtige kleur ogen, die ik er nog extra laat uitspringen.

Hoe het werkt

Voorafgaand aan de fotoshoot geef ik adviezen over de kleding, het haar en waar je op moet letten, zoals bijvoorbeeld schone nagels zonder nagellak, een schoon gezicht enzovoort. 

Je kiest de achtergrondkleur(en) en daarover adviseer ik welke kleur kleding daar het mooiste bij past.

Een bloemenshoot boeken? Oh daar word ik erg vrolijk van! Ik maak namelijk gebruik van verse bloemen bij de bloemist. Je kiest welke kleur(en) je mooi vindt en ik zorg voor een mooi boekketje voor tijdens de fotoshoot. Uiteraard worden tijdens de fotoshoot niet alleen foto’s gemaakt met verse bloemen, ook zonder bloemen maak ik foto’s zodat er voldoende variatie is!

Tijdens de fotoshoot maak ik voldoende variaties, zodat je uit ongeveer 75 of meer onbewerkte foto’s kan kiezen. Deze kies je in een beveiligde online galerij. Zodra je de selectie hebt gemaakt, ga ik aan de slag met bewerken! Dit is geheel de stijl die je terug ziet op al mijn portretfoto’s, inclusief retoucheren.

Nadat alle foto’s klaar zijn, ontvang je deze in een beveiligde online galerij waarbij je de foto’s kan downloaden op de hoogste resolutie! 

Tarieven

Extra’s

^

Elke foto extra is €26,50 (10 foto's voor €230,-)

^

Extra persoon is €50,-

^

Extra achtergrondkleur is €30,-

^

Een bloemenshoot €40,- (de fotografe haalt verse bloemen naar jouw eigen keuze qua kleur)

{

De mooiste

DETAILS

vastgelegd in een foto

NEEM CONTACT OP