momenten

FOTOGRAFIE

MOMENTEN

VOOR DE MOOIE, PURE, WARME EN (SEMI) GEPOSEERDE ZWANGERSCHAP, NEWBORN EN FAMILIEFOTO’S

Zwanger zijn, dat is een korte periode van 9 bijzondere maanden. Dat wil je natuurlijk op een mooie manier vastleggen! Zowel spontaan als geposeerd, creëer ik met natuurlijk licht de mooiste beelden. 

Een newborn lifestyle shoot. Met natuurlijk licht maak ik een ongedwongen en ontspannen reportage van de baby en jullie samen als gezin, waarbij ik de liefde en emoties vastleg.

Hoe het werkt

Voorafgaand de fotoshoot wordt de shoot locatie besproken. De zwangerschaps- en familie shoots kunnen buiten op een mooie locatie, binnen bij jou thuis of in een mooie studio worden gehouden. Voor de newborn lifestyle is dit bij jou thuis of in een mooie studio setting.   

Een zwangerschap shoot doe je tussen de 30 en 35 weken. Je buik is dan mooi rond wat zorgt voor de mooiste resultaat op de foto’s.

Een newborn shoot is het beste tussen de 8 en 20 dagen. De eerste 2 weken slaapt de baby nog veel waardoor de shoot soepeler verloopt. Hoe jonger de baby, hoe makkelijker het is om de baby in te wikkelen, omdat ze deze houding nog gewend zijn in de baarmoeder. 

Tijdens een zwangerschap of newborn shoot kan er gebruikt worden gemaakt van verschillende zwangerschapsjurken en doeken (zwangerschapsfotografie) en verschillende kleuren wikkel doeken, dekentjes en accessoires (newbornfotografie).

Voor een familie fotoshoot geeft het de foto’s een mooie en rustige sfeer als iedereen elkaar matcht qua kleuren.

Tijdens de fotoshoot maak ik altijd gebruik van daglicht, zo krijg je het zachtste resultaat. Ik maak voldoende variaties, zodat je uit ongeveer 100 onbewerkte foto’s kan kiezen. Deze kies je in een beveiligde online galerij. Zodra je de selectie hebt gemaakt, ga ik aan de slag met bewerken! Dit is geheel in de stijl die je terug ziet op al de foto’s uit de serie ‘Momenten’.

Nadat alle foto’s klaar zijn, ontvang je deze wederom in een beveiligde galerij, waar je ze op de hoogste resolutie kunt downloaden!

Tarieven

Extra’s

^

Elke foto extra is €21,50 (10 foto's voor €190,-)

PORTFOLIO

NEWBORN

ZWANGERSCHAP

FAMILIE

{

Een foto voor

DE MOOISTE

herrinneringen

NEEM CONTACT OP

Soort shoot