Reviews

Portret fotoshoot

Een tijdje geleden foto’s laten maken van de kids! Super mooi resultaat erg blij ermee! echt een aanrader!! Groetjes van ons Milan & Levy 🤗

Nadine

Super fijne fotosessie gehad.

Super fijne fotosessie gehad.
Mijn dochter voelde zich op haar gemak. Fotograaf gaf veel aanwijzingen voor verschillende poses. Ook had ze veel haar accessoires die wij allemaal konden gebruiken. En het eindresultaat is gewoon ongelofelijke mooi!! Wij zijn zo tevreden!

Wendy

Het is een super fotograaf.

Het is een super fotograaf. Zij houd echt rekening met wat je zelf leuk vind en kan. Bij haar krijg je snel een vertrouwd gevoel. In de toekomst wil ik wel vaker met haar werken.

Andressa

Newbornshoot

Inmiddels hebben we al meerdere shoots afgenomen bij Veronique. (Familieshoot, zwangerschapshoot en een newbornshoot)
En ik kan oprecht zeggen dat ze haar werk met alle liefde en passie doet.
Wij hebben tot nu toe alle shoots zeer prettig ervaren en zijn ook super blij met het eindresultaat!
Ik raad haar daarom ook zeker aan! En zou haar de volgende keer zo weer bellen voor een nieuwe shoot.
Nogmaals bedankt!

Vivian

Vero is very patient, gentle

Vero is very patient, gentle photographer. We had our 14days old daughter’s pictures made with her and she exceeded all expectations. It was a very nice afternoon spent with her, despite our non cooperating little one. Photos are absolutely beautiful. Highly recommended!

Nikola

Portretshoot

Veronique is een super fotografe, stelt de kinderen goed op hun gemak en geeft goede aanwijzingen. Het resulteerde dan ook in een prachtige kwaliteit van de foto’s!

Michelle

Blauwe Vlinder

Veel aandacht en geduld en energie heeft Veronique getoond tijdens de foto shoot met onze Duitse herdershond , het eindresultaat is fantastisch !! Wanneer onze hond cita volwassen is , kijken we Nh al uit naar een nieuwe fotoshoot!! Ga zo door Veronique !!!

Een portretshoot van mijn dochter

Een portretshoot van mijn dochter van 10 maanden gedaan bij Veronique, een super vriendelijke meid die gastvrijheid uitstraalt. Ook erg goed met kids! Fijne stem die mijn dochter op haar gemak stelde. Veronique levert haar werk snel en prachtig af. Ik was op slag verliefd op de foto’s. Goede communicatie en openheid. Wij zijn DIK tevreden en super blij.

Soraya

Portretshoot

Keer op keer blijf ik me verbazen over de mooie foto’s. 😍
Neemt de tijd met me kleine meid, geduldig en heel professioneel.
Stelt me dochter op haar gemak en laat der ook tussendoor haar ding doen.
In 1 woord geweldig!

Ruby

We hebben prachtige foto’s ontvangen

We hebben prachtige foto’s ontvangen van Veronique!
Veronique is heel vriendelijk en rustig, waardoor Niya (5jr) zich snel op haar gemak voelde.
Door de juiste aanwijzingen te geven is het resultaat zeer goed geworden, wij zijn super tevreden, dank je wel Veronique!!

Niya

Naömi Assenberg

Geweldig persoon! Ze heeft in korte tijd een mooie bruiloft gefotografeerd en, omdat het een erg bijzondere situatie is, zélfs al wat foto’s klaar. Ze heeft dit echt in kleine details weten te doen en had leuke ideeën. Ga zo door en je portfolio is in no time aangevuld met de meest prachtige foto’s.

Veronique is echt een top

Veronique is echt een top fotograaf!! Ze heeft een newborn shoot van mijn twins gedaan🥰 ze luisterd naar wat de klant wilt en heeft super veel geduld en neemt ook echt de tijd ervoor!! Je kan haar alles aangeven hoe je het liefst op de foto’s terug ziet

Het is goudwaard🤩✨

Denise Kortland

Wat een mooie portretten hebben wij ontvangen!!

Het vastleggen van jezelf en/of je kinderen moet iets kunnen vertellen over dat moment in jullie leven en dit is ABSOLUUT gelukt. Veronique heeft niet alleen wat weten vast te leggen wat iets verteld over onze 1-jarige zoon, maar ook haar vakkundigheid is terug te zien! Haar geduld en vertrouwen in haar werk zorgde voor het mooie resultaat dat wij ontvangen hebben…

Voor altijd iets mooi om naar terug te kijken… Wie wilt dat niet?? Kortom, een ECHTE aanrader.

BEDANKT Veronique Soraya!

Erika Marquez

Portretshoot

Wij hadden het geluk een fotoshoot te winnen bij de lieve Veronique! En wat waren we blij! Veronique is een hele geduldige lieve vrouw, waar Laurie zich direct bij op haar gemak voelde. Door de duidelijke aanwijzigingen wist ze precies wat ze moest doen. En daardoor zijn de foto’s geweldig geworden! Ze zijn echt prachtig, en perfect! Love it!

Laurie

Portretshoot

Een woord TOP !

Veronique is een vriendelijke dame.
Ik voelde me echt op me gemak bij haar.
We waren al vrij snel klaar met schieten.
Ik was verrast want binnen 20 minuten hadden we eigenlijk al genoeg mooie foto’s.

Mijn foto’s kreeg ik heel snel waardoor ik die ook snel kon gebruiken.

Ik zou zeggen maak zelf een afspraak and you will see the results.

Gerson Duarte

Van de week me shoot

Van de week me shoot gehad.
Wat ben ik super blij met de foto’s
Zulke mooie foto’s heb ik in tyden niet gehad .
Doet het super leuk en probeerd van alles uit om super mooie foto’s maken .
Echt een topper .
Zou iedereen het aanbevelen

Debbie Breedveld

Portretshoot

Veronique is geweldig. Ze is een natuurtalent en heeft oog voor detail. Ook werkt ze heel snel en prettig. Zeker aan te raden.

Kimberly

Het was een hele leuke

Het was een hele leuke ervaring! De foto’ s zijn echt waanzinnig mooi geworden, ze had leuke ideeën voor de shoot. En de foto’ s waren ook snel klaar.

Ruby

Samen met mijn dochters portret

Samen met mijn dochters portret foto’s gemaakt.
Ik vond ze al mooi voordat ze bewerkt werden.
Veronique nam ook echt de tijd om ons mooi op de foto te krijgen, ze is vriendelijk en geduldig.
Ik raad iedereen aan die een mooie gezin portret wil hebben bij Veronique te doen..
topper!!

Natie

Met Fashion model Noëlle van

Met Fashion model Noëlle van net 10 jaar bezochten we Veronique – Soraya. Een enthousiaste vrolijke mooie verschijning die de tijd nam om eerst bij te praten onder het genot van en kopje thee en lekkers. Helaas dat juist nu Olivia van 4 ziek was en dus niet mee. We komen dus graag terug. Er heerste rust en orde, maar vooral gezelligheid. Alles stond al klaar en Noëlle ging poseren voor de zwarte en witte achtergrond. Aanwijzingen heeft Noëlle niet meer nodig, dus de samenwerking liep als een speer. Zo op elkaar ingesteld. Hoewel Noëlle natuurlijk genood van de complement jes die Veronique haar gaf. Na ruim een half uur shooten en vele foto’s verder konden we nog wat foto ‘s op de camera bewonderen. En toen we de foto ‘s thuis (mooi bewerkt maar niet te) kregen hebben we ze echt bewonderd. Wat zijn we er blij mee. Top foto’s, dat beloofd nog veel voor haar toekomst. Naast modellen fotofraferen heeft ze ook ervaring met “stil” overleden kindjes fotograferen aan ervaring, inlevingsvermogen geen gebrek, en sprankelend haar toekomst in, vol met prachtige uitdagingen. Een musthave om foto ‘s van haar op je insta te hebben of in je woonkamer te hebben hangen. Dankjewel Veronique en zeker tot ziens. Succes en dankjewel, Sylvia en Noëlle.

Sylvia van Hardeveld

Bruiloft

Wij waren op zoek naar een fotograaf voor onze bruiloft. Via via zijn we terecht gekomen bij Veronique. Wat hebben wij daar geluk mee gehad! Vanaf het begin super fijn contact gehad en het voelde al snel vertrouwd. Veronique heeft al onze verwachtingen overtroffen. Niet alleen onze fotos zijn geweldig geworden. Maar daarnaast is Veronique ook echt een aanvulling geweest op onze grote dag. Ze heeft ons echt met van alles geholpen en is ook nog eens super gezellig! Wij hadden ons geen betere fotografe kunnen wensen. Lieve Veronique bedankt voor alles, je hebt onze dag nog een stukje mooier gemaakt! Liefs Bob en Kim.

Kimberly Sinon

Eva Rafaela

super fotografe!!! Heel vriendelijk met goede ideeën en weet wat ze doet

Portretshoot

Super mooie foto’s. Heb een goede ervaring gehad. Ik raad het iedereen aan

Claudia

Portret fotoshoot

Een fotoshoot van mijn jongens laten maken. Wat een uitdaging hebben we jou gegeven met onze jongste van 2 jaar die er iets anders over dacht. Wat een geduld had jij. Zo fijn om te zien hoe jij dit aanpakte door hem te laten helpen foto’s te maken van zijn broer. Daarna vond hij het prima om te gaan zitten. De foto’s zijn geweldig geworden. Zoveel complimenten gekregen op de foto’s. We komen zeker nog een keer terug.

Eveline

Portretfotografie

Wij hadden het geluk dat Nova was uitgekozen voor een fotoworkshop bij Veronique ! Wat een superleuke ervaring en wat een lieve fotografen. Het was een hele leuke ochtend en door de ontspannen sfeer en de goede aanwijzingen, zijn de foto’s prachtig geworden ! Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en helemaal in Love op deze foto’s!

Dankjewel Veronique voor deze leuke ochtend!

Liefs , Nova

Nova

Cursus portretfotografie

Vorige week heb ik een workshop gedaan bij Veronique. In deze workshop heb ik 2 modellen mogen fotograferen met begeleiding van Veronique. Ik heb hier onwijs veel van geleerd zowel op het gebied van fotograferen als de nabewerking. Ook zorgt ze voor een lekkere lunch. Ik raad het iedereen aan, ik heb er veel aan gehad.

Laura

Portretshoot

Paar weekjes geleden heb me dochter Isabella een shoot gehad maar wat is het toch een lieve Fotograaf isabella voelde zich gelijk op de gemak en dan krijgt je de foto’s binnen wauw wauw en nog eens wauw zal haar bij iedereen aanraden want ze maak gewoon fantastische fotos love it zooo much
Groetjes Isabella de moeder

Meta de moeder van isabella

Bedrijfsshoot

Fijn hoe je te werk gaat! Snel en vaardig schiet je de foto’s en die nabewerking maakt het beeld werkelijk “ betoverend “, zo sprekend en puur! Bedankt voor mijn portretfoto’s!

Lineke

Portret fotoshoot

Super leuke fotoshoot gehad. Ik ben zo blij met de foto’s!!! Top kwaliteit!!

Stefanie

Portretshoot

Hoe ongelofelijk blij kun je met foto’s zijn?! Elke dag als ik naar de foto’s kijk van mijn kleine jongen word ik elke dag weer verliefd. Super bedankt Veronique, zoooo blij met jou.

Nathalie Hoogerwerf-Vos

Het is een zeer perfecte fotografe

Het is een zeer perfecte fotografe.
Je krijgt ook snel een vertrouwd gevoel bij haar. Ik zou wel vaker een fotoshoot willen van haar!
Bedankt!

Shakz

Kayleigh van der Meer

Wat hebben wij een super gezellige en leuke fotoshoot gehad!! Bedankt voor de super mooie fotos.

Soraya is een lieve meid,

Soraya is een lieve meid, heel veel geduld, goede communicatie en natuurlijk de foto’s ben dik tevreden!

Aanrader!

Shanice

Hele mooie foto’s van mijn

Hele mooie foto’s van mijn zoon (2 jaar) en ik ben er echt super blij mee! Hij is best wel druk en verwachtte er niet zo veel van. Uiteindelijk zo veel en zulke mooie foto’s! Kiezen was echt moeilijk. Hij voelde zich op zijn gemak en ik ook. Ik De foto’s waren al mooi/ leuk maar na bewerking 👌🏽. We komen zeker weer eens terug.

Carlota

Veronique heeft prachtige foto’s gemaakt

Veronique heeft prachtige foto’s gemaakt van onze 10 weken oude pup!

Veronique is super flexibel en we hebben dezelfde week een datum kunnen prikken, we hebben samen nagedacht over een passende locatie. We hebben de foto’s in dezelfde week ontvangen!!! Super blij zijn we en we gaan zeker in de toekomst nogmaals een shoot inplannen!

Bedankt voor je mooie foto’s.

Groetjes Nica

Nica

Portretshoot

Veronique heeft echt prachtige foto’s kunnen maken van mijn twee lieve kindjes. ❤️ Het bewerken van de foto’s heeft ze heel mooi gedaan!
Mijn volgende portret shoot zal ik ook zeker bij Veronique doen.

Fabiënne

Portretshoot

Twijfelde al lang waar ik een shoot moest boeken maar blij dat ik het bij Veronique heb gedaan. Super mooie foto’s en snel geleverd! Komen over een paar jaar zeker terug voor een nieuwe portret shoot! Liefs, Pleun

Pleun

Portret

Wij hebben hele mooie, maar ook bijzondere foto’s laten maken door Veronique.

Veronique heeft onze zoon die door zijn vroeg geboorte (24+4) een hoop heeft meegemaakt heel mooi vast gelegd met zijn zuurstof bril en litteken van zijn hartoperatie.

Veronique luister naar je wensen en denkt mee.
Deze fotograaf is absoluut een aanrader.

Shayan

Newbornshoot

In een woord WAUW! Door meerdere familieleden van mij werd veronique aangeraden en nu begrijp ik waarom. Voor mijn kleine boef wilde wij graag een newborn shoot, dit hebben we gecombineerd met een lifestyle shoot. Buiten dat veronique ons zo op ons gemak stelde, nam ze alle tijd om onze baby het zo aangenaam mogelijk te maken voor de mooie foto’s. Ze maakt niet alleen prachtige foto’s, ook komt ze haar afspraken na en levert ze snel alle foto’s die je uitkiest. Top service! 5 sterren waard. Kan niet wachten op de volgende shoot van mijn kleine boef😁

Melissa matias

 

Ook een review schrijven?