Reviews

Van de week me shoot

Van de week me shoot gehad.
Wat ben ik super blij met de foto’s
Zulke mooie foto’s heb ik in tyden niet gehad .
Doet het super leuk en probeerd van alles uit om super mooie foto’s maken .
Echt een topper .
Zou iedereen het aanbevelen

Debbie Breedveld

Wat een mooie portretten hebben wij ontvangen!!

Het vastleggen van jezelf en/of je kinderen moet iets kunnen vertellen over dat moment in jullie leven en dit is ABSOLUUT gelukt. Veronique heeft niet alleen wat weten vast te leggen wat iets verteld over onze 1-jarige zoon, maar ook haar vakkundigheid is terug te zien! Haar geduld en vertrouwen in haar werk zorgde voor het mooie resultaat dat wij ontvangen hebben…

Voor altijd iets mooi om naar terug te kijken… Wie wilt dat niet?? Kortom, een ECHTE aanrader.

BEDANKT Veronique Soraya!

Erika Marquez

Een portretshoot van mijn dochter

Een portretshoot van mijn dochter van 10 maanden gedaan bij Veronique, een super vriendelijke meid die gastvrijheid uitstraalt. Ook erg goed met kids! Fijne stem die mijn dochter op haar gemak stelde. Veronique levert haar werk snel en prachtig af. Ik was op slag verliefd op de foto’s. Goede communicatie en openheid. Wij zijn DIK tevreden en super blij.

Soraya

Soraya is een lieve meid,

Soraya is een lieve meid, heel veel geduld, goede communicatie en natuurlijk de foto’s ben dik tevreden!

Aanrader!

Shanice

We hebben prachtige foto’s ontvangen

We hebben prachtige foto’s ontvangen van Veronique!
Veronique is heel vriendelijk en rustig, waardoor Niya (5jr) zich snel op haar gemak voelde.
Door de juiste aanwijzingen te geven is het resultaat zeer goed geworden, wij zijn super tevreden, dank je wel Veronique!!

Niya

Vero is very patient, gentle

Vero is very patient, gentle photographer. We had our 14days old daughter’s pictures made with her and she exceeded all expectations. It was a very nice afternoon spent with her, despite our non cooperating little one. Photos are absolutely beautiful. Highly recommended!

Nikola

Veronique is echt een top

Veronique is echt een top fotograaf!! Ze heeft een newborn shoot van mijn twins gedaan🥰 ze luisterd naar wat de klant wilt en heeft super veel geduld en neemt ook echt de tijd ervoor!! Je kan haar alles aangeven hoe je het liefst op de foto’s terug ziet

Het is goudwaard🤩✨

Denise Kortland

Bruiloft

Wij waren op zoek naar een fotograaf voor onze bruiloft. Via via zijn we terecht gekomen bij Veronique. Wat hebben wij daar geluk mee gehad! Vanaf het begin super fijn contact gehad en het voelde al snel vertrouwd. Veronique heeft al onze verwachtingen overtroffen. Niet alleen onze fotos zijn geweldig geworden. Maar daarnaast is Veronique ook echt een aanvulling geweest op onze grote dag. Ze heeft ons echt met van alles geholpen en is ook nog eens super gezellig! Wij hadden ons geen betere fotografe kunnen wensen. Lieve Veronique bedankt voor alles, je hebt onze dag nog een stukje mooier gemaakt! Liefs Bob en Kim.

Kimberly Sinon

Het was een hele leuke

Het was een hele leuke ervaring! De foto’ s zijn echt waanzinnig mooi geworden, ze had leuke ideeën voor de shoot. En de foto’ s waren ook snel klaar.

Ruby

Het is een super fotograaf.

Het is een super fotograaf. Zij houd echt rekening met wat je zelf leuk vind en kan. Bij haar krijg je snel een vertrouwd gevoel. In de toekomst wil ik wel vaker met haar werken.

Andressa

Eva Rafaela

super fotografe!!! Heel vriendelijk met goede ideeën en weet wat ze doet

Hele mooie foto’s van mijn

Hele mooie foto’s van mijn zoon (2 jaar) en ik ben er echt super blij mee! Hij is best wel druk en verwachtte er niet zo veel van. Uiteindelijk zo veel en zulke mooie foto’s! Kiezen was echt moeilijk. Hij voelde zich op zijn gemak en ik ook. Ik De foto’s waren al mooi/ leuk maar na bewerking 👌🏽. We komen zeker weer eens terug.

Carlota

Blauwe Vlinder

Veel aandacht en geduld en energie heeft Veronique getoond tijdens de foto shoot met onze Duitse herdershond , het eindresultaat is fantastisch !! Wanneer onze hond cita volwassen is , kijken we Nh al uit naar een nieuwe fotoshoot!! Ga zo door Veronique !!!

Portretshoot

Wij hadden het geluk een fotoshoot te winnen bij de lieve Veronique! En wat waren we blij! Veronique is een hele geduldige lieve vrouw, waar Laurie zich direct bij op haar gemak voelde. Door de duidelijke aanwijzigingen wist ze precies wat ze moest doen. En daardoor zijn de foto’s geweldig geworden! Ze zijn echt prachtig, en perfect! Love it!

Laurie

Samen met mijn dochters portret

Samen met mijn dochters portret foto’s gemaakt.
Ik vond ze al mooi voordat ze bewerkt werden.
Veronique nam ook echt de tijd om ons mooi op de foto te krijgen, ze is vriendelijk en geduldig.
Ik raad iedereen aan die een mooie gezin portret wil hebben bij Veronique te doen..
topper!!

Natie

Super fijne fotosessie gehad.

Super fijne fotosessie gehad.
Mijn dochter voelde zich op haar gemak. Fotograaf gaf veel aanwijzingen voor verschillende poses. Ook had ze veel haar accessoires die wij allemaal konden gebruiken. En het eindresultaat is gewoon ongelofelijke mooi!! Wij zijn zo tevreden!

Wendy

Kayleigh van der Meer

Wat hebben wij een super gezellige en leuke fotoshoot gehad!! Bedankt voor de super mooie fotos.

Met Fashion model Noëlle van

Met Fashion model Noëlle van net 10 jaar bezochten we Veronique – Soraya. Een enthousiaste vrolijke mooie verschijning die de tijd nam om eerst bij te praten onder het genot van en kopje thee en lekkers. Helaas dat juist nu Olivia van 4 ziek was en dus niet mee. We komen dus graag terug. Er heerste rust en orde, maar vooral gezelligheid. Alles stond al klaar en Noëlle ging poseren voor de zwarte en witte achtergrond. Aanwijzingen heeft Noëlle niet meer nodig, dus de samenwerking liep als een speer. Zo op elkaar ingesteld. Hoewel Noëlle natuurlijk genood van de complement jes die Veronique haar gaf. Na ruim een half uur shooten en vele foto’s verder konden we nog wat foto ‘s op de camera bewonderen. En toen we de foto ‘s thuis (mooi bewerkt maar niet te) kregen hebben we ze echt bewonderd. Wat zijn we er blij mee. Top foto’s, dat beloofd nog veel voor haar toekomst. Naast modellen fotofraferen heeft ze ook ervaring met “stil” overleden kindjes fotograferen aan ervaring, inlevingsvermogen geen gebrek, en sprankelend haar toekomst in, vol met prachtige uitdagingen. Een musthave om foto ‘s van haar op je insta te hebben of in je woonkamer te hebben hangen. Dankjewel Veronique en zeker tot ziens. Succes en dankjewel, Sylvia en Noëlle.

Sylvia van Hardeveld

Het is een zeer perfecte fotografe

Het is een zeer perfecte fotografe.
Je krijgt ook snel een vertrouwd gevoel bij haar. Ik zou wel vaker een fotoshoot willen van haar!
Bedankt!

Shakz

Veronique heeft prachtige foto’s gemaakt

Veronique heeft prachtige foto’s gemaakt van onze 10 weken oude pup!

Veronique is super flexibel en we hebben dezelfde week een datum kunnen prikken, we hebben samen nagedacht over een passende locatie. We hebben de foto’s in dezelfde week ontvangen!!! Super blij zijn we en we gaan zeker in de toekomst nogmaals een shoot inplannen!

Bedankt voor je mooie foto’s.

Groetjes Nica

Nica

Naömi Assenberg

Geweldig persoon! Ze heeft in korte tijd een mooie bruiloft gefotografeerd en, omdat het een erg bijzondere situatie is, zélfs al wat foto’s klaar. Ze heeft dit echt in kleine details weten te doen en had leuke ideeën. Ga zo door en je portfolio is in no time aangevuld met de meest prachtige foto’s.

 

Ook een review schrijven?