Reviews

Eva Rafaela

super fotografe!!! Heel vriendelijk met goede ideeën en weet wat ze doet

Vero is very patient, gentle

Vero is very patient, gentle photographer. We had our 14days old daughter’s pictures made with her and she exceeded all expectations. It was a very nice afternoon spent with her, despite our non cooperating little one. Photos are absolutely beautiful. Highly recommended!

Nikola

Blauwe Vlinder

Veel aandacht en geduld en energie heeft Veronique getoond tijdens de foto shoot met onze Duitse herdershond , het eindresultaat is fantastisch !! Wanneer onze hond cita volwassen is , kijken we Nh al uit naar een nieuwe fotoshoot!! Ga zo door Veronique !!!

Soraya is een lieve meid,

Soraya is een lieve meid, heel veel geduld, goede communicatie en natuurlijk de foto’s ben dik tevreden!

Aanrader!

Shanice

Met Fashion model Noëlle van

Met Fashion model Noëlle van net 10 jaar bezochten we Veronique – Soraya. Een enthousiaste vrolijke mooie verschijning die de tijd nam om eerst bij te praten onder het genot van en kopje thee en lekkers. Helaas dat juist nu Olivia van 4 ziek was en dus niet mee. We komen dus graag terug. Er heerste rust en orde, maar vooral gezelligheid. Alles stond al klaar en Noëlle ging poseren voor de zwarte en witte achtergrond. Aanwijzingen heeft Noëlle niet meer nodig, dus de samenwerking liep als een speer. Zo op elkaar ingesteld. Hoewel Noëlle natuurlijk genood van de complement jes die Veronique haar gaf. Na ruim een half uur shooten en vele foto’s verder konden we nog wat foto ‘s op de camera bewonderen. En toen we de foto ‘s thuis (mooi bewerkt maar niet te) kregen hebben we ze echt bewonderd. Wat zijn we er blij mee. Top foto’s, dat beloofd nog veel voor haar toekomst. Naast modellen fotofraferen heeft ze ook ervaring met “stil” overleden kindjes fotograferen aan ervaring, inlevingsvermogen geen gebrek, en sprankelend haar toekomst in, vol met prachtige uitdagingen. Een musthave om foto ‘s van haar op je insta te hebben of in je woonkamer te hebben hangen. Dankjewel Veronique en zeker tot ziens. Succes en dankjewel, Sylvia en Noëlle.

Sylvia van Hardeveld

Samen met mijn dochters portret

Samen met mijn dochters portret foto’s gemaakt.
Ik vond ze al mooi voordat ze bewerkt werden.
Veronique nam ook echt de tijd om ons mooi op de foto te krijgen, ze is vriendelijk en geduldig.
Ik raad iedereen aan die een mooie gezin portret wil hebben bij Veronique te doen..
topper!!

Natie

Veronique is echt een top

Veronique is echt een top fotograaf!! Ze heeft een newborn shoot van mijn twins gedaan🥰 ze luisterd naar wat de klant wilt en heeft super veel geduld en neemt ook echt de tijd ervoor!! Je kan haar alles aangeven hoe je het liefst op de foto’s terug ziet

Het is goudwaard🤩✨

Denise Kortland

Het was een hele leuke

Het was een hele leuke ervaring! De foto’ s zijn echt waanzinnig mooi geworden, ze had leuke ideeën voor de shoot. En de foto’ s waren ook snel klaar.

Ruby

Hele mooie foto’s van mijn

Hele mooie foto’s van mijn zoon (2 jaar) en ik ben er echt super blij mee! Hij is best wel druk en verwachtte er niet zo veel van. Uiteindelijk zo veel en zulke mooie foto’s! Kiezen was echt moeilijk. Hij voelde zich op zijn gemak en ik ook. Ik De foto’s waren al mooi/ leuk maar na bewerking 👌🏽. We komen zeker weer eens terug.

Carlota

Kayleigh van der Meer

Wat hebben wij een super gezellige en leuke fotoshoot gehad!! Bedankt voor de super mooie fotos.

Naömi Assenberg

Geweldig persoon! Ze heeft in korte tijd een mooie bruiloft gefotografeerd en, omdat het een erg bijzondere situatie is, zélfs al wat foto’s klaar. Ze heeft dit echt in kleine details weten te doen en had leuke ideeën. Ga zo door en je portfolio is in no time aangevuld met de meest prachtige foto’s.

Van de week me shoot

Van de week me shoot gehad.
Wat ben ik super blij met de foto’s
Zulke mooie foto’s heb ik in tyden niet gehad .
Doet het super leuk en probeerd van alles uit om super mooie foto’s maken .
Echt een topper .
Zou iedereen het aanbevelen

Debbie Breedveld

Een portretshoot van mijn dochter

Een portretshoot van mijn dochter van 10 maanden gedaan bij Veronique, een super vriendelijke meid die gastvrijheid uitstraalt. Ook erg goed met kids! Fijne stem die mijn dochter op haar gemak stelde. Veronique levert haar werk snel en prachtig af. Ik was op slag verliefd op de foto’s. Goede communicatie en openheid. Wij zijn DIK tevreden en super blij.

Soraya

Het is een super fotograaf.

Het is een super fotograaf. Zij houd echt rekening met wat je zelf leuk vind en kan. Bij haar krijg je snel een vertrouwd gevoel. In de toekomst wil ik wel vaker met haar werken.

Andressa

Het is een zeer perfecte fotografe

Het is een zeer perfecte fotografe.
Je krijgt ook snel een vertrouwd gevoel bij haar. Ik zou wel vaker een fotoshoot willen van haar!
Bedankt!

Shakz

Veronique heeft prachtige foto’s gemaakt

Veronique heeft prachtige foto’s gemaakt van onze 10 weken oude pup!

Veronique is super flexibel en we hebben dezelfde week een datum kunnen prikken, we hebben samen nagedacht over een passende locatie. We hebben de foto’s in dezelfde week ontvangen!!! Super blij zijn we en we gaan zeker in de toekomst nogmaals een shoot inplannen!

Bedankt voor je mooie foto’s.

Groetjes Nica

Nica

 

Ook een review schrijven?