bruiloft

FOTOGRAFIE

GEFELICITEERD!

YOU SAID YES!

Trouwen heeft iets magisch.

Wat is er nou mooier dan dan deze dag samen met jouw familie en vrienden vieren? 

Ik zorg ervoor dat dat deze onvergetelijke dag wordt vastgelegd, waardoor je deze herinnering voor eeuwig kunt herbeleven!

Hoe het werkt

Spreekt mijn stijl jullie aan en ben ik beschikbaar op jullie grote dag? Dan is het belangrijk om te kijken of wij een match zijn! Samen plannen we een online kennismakingsgesprek in om te kijken of er een wederzijdse klik is en of ik mijn stijl over kan brengen op jullie mooiste dag.

Zeg jij ‘Ja’ tegen mij als jullie trouwfotograaf? Super leuk! De datum zetten we officieel vast door middel van een aanbetaling. 

Tot aan de trouwdag hebben we meerdere contactmomenten om te zorgen dat alles op de dag zelf soepel verloopt. Ongeveer 2 tot 3 maanden vóór de bruiloft, bekijken we gezamenlijk de trouw- en fotoshootlocatie om alvast inspiratie op te doen voor de mooiste foto’s.

Het moment is aangebroken. Jullie gaan trouwen! Op deze dag ben ik vooral op de achtergrond aanwezig. Ik creëer een ontspannen sfeer, zodat de meest mooie en spontane momenten met alle aanwezige details kunnen worden vastgelegd.

Na jullie trouwdag krijgen jullie binnen 3 werkdagen een preview van ongeveer 25 foto’s. Even een moment voor een terugblik van jullie mooiste dag en en hoe de foto’s eruit gaan zien. 

Wanneer de foto’s klaar zijn, ontvangen jullie deze via een beveiligde online galerij. Hiervandaan kunnen ze gedownload worden. Het is ook mogelijk om de link te delen met jullie familieden en vrienden.

Willen jullie ook de foto’s op een houten USB stick in een houten doosje? Dan is dat zeker mogelijk! Hoe leuk is het om de foto’s op deze manier te kunnen bewaren?

Tarieven

Extra’s

^

Elk uur extra €150,- (optioneel)

^

Optie voor levering van de foto's op een houten usb-stick in een houten doosje

PORTFOLIO

L & D

S & S

A & N

R & L

G & S

P&M

B & K

{

Jullie herrinneringen

VOOR ALTIJD

op beeld

NEEM CONTACT OP